Friday, August 12, 2011

(Video) Temuramah Asyraf Haziq Mangsa Pukul dan Rompak | Rusuhan di London

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

selepas ape yang berlaku kepada adik Asyraf Haziq, 20 semasa rusuhan di kota london dimana beliau dipukul dan dirompak.beliau telah dimasukkan ke hospital dan menjalani pembedahan. berikut video rentetan peristiwa tersebut :

 

 

dalam video ini menunjukkan ada yang nak menolong. tapi dalam masa yang sama merompak adik Asyraf Haziq

 

 

 

dan selepas beliau selamat menjalani rawatan, pihak media telah menemuramah beliau. berikut video tersebut :

 

 

haha.. baik budaknye eh.. slang english dia sedap oh!

10 comments:

aslann said...

speaking london accent!! londonnnnn!!

Mila Ahmad said...

kecian dia..xsukala tgk budak yg amek brg dia 2....ade yg tolong pas 2 amek kesempatan lak...

Aida Azryn said...

kesian kat dia. :(

Mohd Khairi Khadzir said...

english hebat!! nk jd mcm die lah ..ngeee

BUGAT (it means Budak Gatal) said...

anyway.. barang apa yg die hilang? tau x?

BUGAT (it means Budak Gatal) said...

anyway.. barang apa yg die hilang? tau x?

Kakkoii said...

speaking londooon seh~ tp kira beruntung kot dpt basikal baru, psp baru, banyak yg baru ehsan dri penduduk london sendiri

nas said...

kesian tapi dia budak bertuah!
famili dia leh datang free je ke london utk tengok keadaannya..
hehhee

Anonymous said...

his accent sounds so fake. he obviously tried so hard to fake it. i was there for four years, and i knw if when ppl r faking it. :)

Eazy Izzuddin said...

london gitu..
hehe

 

Copyright © 2013 | Helios Blog