Sunday, February 20, 2011

. Diner With Geng SB @Mekdi Bangi

 

 

SALAM SEJAHTERA.

 

183035_196426417051631_100000528211645_689641_2636707_n

 

malam ni TH saje nak pergi dine kat mekdi bangi nu. saje je post dalam SB mana tawu ada blogger yang nak ikot. tengok2 ada la juga yang reply nak ikot.tapi ada yang ada masalah kenderaan la..so,takpe la..TH sampai kat sana dalam pukol 9.00malam. tengok2 Hafiz Hafizol dah samapai..awal benor kamu ye.. takpe la..sementara tunggu Aslann and Tengku Nizam and his awek : Rein Rose, saje sembang2 kosong dulu dengan fiz tuh…tak beli makanan lagi. tunggu kejap x kejap sangat la kan tengku pon sampai..then aslann. baru la rancak berborak..and TH cerita la tips2 berblog yang TH dapat dari DD,Bro Framestone,and brade Ben and lastly TH tnaya satu soklan kat diorang “KORANG RASA APE TARGET KORANG UNTUK DALAM MASA 2 ATAU 5 TAHUN AKAN DATANG” and diorang speachless..hehe..takpe takpe..nanti jawab dalam hati yek Smile . baru la rasa jumpe blogger dari bangi eventho just sikit..tapi amat bermakna.

 

nak terjah blog diorang? klik link bawah ni okee :

 

www.aslannosf.blogspot.com – Aslann As

http://hafizhafizol.blogspot.com – Hafiz Hafizol

http://tengkunizam.com – Tengku Nizam

RiEn RoSe – pasangan tengku *tak jupe blog kamu..sorry  =_="

 

183371_196426370384969_100000528211645_689638_7264134_n

 

TH : trima kasih kepada yang sudi teman TH dine tadik ..and ouh! awak,saya tawu awak marah saye…I’m sorry

8 comments:

Tengku Nizam said...

blog awek aku , www.amiraazereen.blogspot.com. hehe

Tuan Putri said...

blog saye xdak pon..hukhukhuk :'(

Alia Azmi ◕‿◕ said...

apesal alia xtaw korang pegi mekdi . alia ade dkt area situ kottttt . ishhhh :/

sengat said...

best!

forever love said...

ada tapau x untuk atq.?

Encik Blogger said...

aku tgh jeles perjumpaan korang disitu~

Muhammadnuraizuddin said...

alallala~weh, jauh la nak p..ihihi

Hanim Mahali said...

bestnya... nak join jugak.... tapi jauhnya...

 

Copyright © 2013 | Helios Blog